Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Tisztelt Partnereink!

Egri Magazin az eRikkancsban

Új kiadvány az eRikkancsban! Ezentúl már az Egri Magazin is olvasható az eRikkancs rendszerében!


Eger ikonikus lapjának elkészült weboldalán olvasóink már nem csak egy pdf formátumot láthatnak az eger.hu-n, hanem egy portált olvasgathatnak. Igyekszünk felhívni a figyelmet minél több egri érdemre, remélve, hogy a hirdetők kedve is visszatér a pandémia elmúltával.
Az Egri Magazin egy havonta megjelenő, 30 ezres példányszámú, 32 oldalas, ingyenes lap, mely terjesztésre kerül Eger, Egerszalók és Felsőtárkány területén, illetve több internetes portálról is elérhető PDF formátumban. 2020 novemberétől az online felülete megújult, a www.egri-magazin.hu oldalon minden cikk megtalálható önállóan is, rovatokra bontva, kulcsszavakra kereshető, a weboldalt hónapról hónapra új tartalommal frissítjük.
És mennyibe is kerül ez?
0 Ft. A kiadvány természetesen nálunk is ingyenesen elérhető!
Fontos, hogy ugyanúgy a www.erikkancs.hu weblapon meg kell vásárolni, de vásárláskor 0 ft levonás történik a stex egyenlegből!
Amennyiben nem szeretnéd, hogy mindig egyesével meg keljen vásárolni a lapot, válasszd a „Felhasználói menü” alatt az „Automatikus vásárlás” opciót, és állítsd be, hogy megjelenéskor automatikusan megvásárolja neked a rendszer 0 Ft-ért!
Mindenkinek jó olvasást kívánunk!
Ugrás a magazin lapszámaihoz »
Ugrás a kiadó bemutatkozásához »
Mi is az az eRikkancs?
Az eRikkancs rendszer célja, hogy elsősorban látássérültek számára lehetővé tegye az eddig csak print formában megjelenő újságok akadálymentes olvasását. Ezen túl bárki számára egy hangoskönyvhöz hasonló módon képes a megvásárolt újságok automatikus felolvasására. A kiadványokat egy webes felületen lehet megvásárolni, és Windows, Android, valamint iOS alkalmazások segítségével lehet a megvásárolt kiadványokat olvasni. Folyamatosan bővülnek a kiadványok a rendszerben. Az olvasó alkalmazások a hagyományos képes megjelenítésen túl képesek cikkgyűjteményes formában is megjeleníteni a kiadványokat, melyeket a lejátszás gombra kattintva mobileszközzel azonnal felolvastathatunk. Így nem csak a látássérültek tudják akadálymentesen elolvasni, hanem bárki pl. vezetés, sportolás, egyéb tevékenység közben.

A bemutató visszanézhető a lenti képre kattintva
Ugrás az eRikkancs bemutató videóra

Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77

eRikkancs logó
Olvassa szövegesen a hetilapokat, magazinokat a mobilján az
eRikkancs - a digitális újságos segítségével


Támogassa Ön is a Kulturtanya közösségi ház létrejöttét!

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.