Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Tisztelt Partnereink!


Megérkezett hozzánk a hordozható videónagyítók új generációja. A VinA termékcsalád 3 különböző méretű eszköze mától kapható webáruházunkban. Ismerjék meg, mit tudnak a készülékek.

VinA 3.5"
A VinA 3.5 digitális kézi videónagyító a legjobb megoldás a hordozható videónagyítók terén. Kis súlyának köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük, és olvashatjuk a feliratokat, nyomtatott anyagokat, árakat, stb.
Ára: bruttó: 89 900 Ft
Tovább a termék adatlapjára »

VinA 4.3"
A készülék rendelkezik egy kihajtható fogantyúval, mely segítségével nem csak egy fogantyút kapunk, hanem lehetőség van az egyenletlen felületek olvasására is. Kinyitott állapotban magunk tudjuk a távolságot meghatározni, és akár egy termék csomagolásán elolvasni a feliratokat. Becsukott fogantyúval pedig a sík felületeket tudjuk olvasni, hiszen akkor automatikus a távolság beállítása
Ára: bruttó: 129 900 Ft
Tovább a termék adatlapjára »

VinA 5"
Az új készülék 5 hüvelykes kijelzőjével, dupla kamerás rendszerével, SD kártyabővítési lehetőségével, diktafon funkciójával biztosítja a még kényelmesebb olvasást és kikapcsolódást. 3-48X nagyítás állítható be rajta, a segédfogantyú segítségével pedig még egyszerűbben pozicionálhatja a készüléket.
Ára: bruttó: 169 900 Ft
Tovább a termék adatlapjára »

További optikai és egyéb segédeszközeinket megtalálja a Webáruházunkban

Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.