Untitled
Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Tisztelt Partnereink!


Elindítottunk egy kezdeményezést, melynek célja, hogy egy helyen megtalálható legyen minden olyan honlap, mely látássérültek számára is akadálymentesen használható és kezelhető. A weboldalak ajánlás révén kerülnek a rendszerbe, melyek egy előzetes ellenőrzés után kikerülnek a kezdeményezés oldalára, ahol a felhasználók - szintén látássérültek - egy értékelő lap segítségével véleményezhetik, ezzel lehetőséget adva a honlapnak, hogy a dicsőségfalra kerülhessenek.
A megmozduláshoz létrehoztunk egy honlapot, valamint Facebook oldalt, hogy a kommunikáció, véleményezés, ötletcsere egyszerűen és zavartalanul folyhasson a látássérültek, felhasználók, valamint a kezdeményezés indítói között. Magát a megmozdulást „köszönjük” névre kereszteltük, ezzel kifejezve jövőbeni reményünket és örömünket, hogy az akadálymentes weboldalak terjedése növekvő tendenciát mutat.

A megmozdulás honlapja: www.koszonjuk.hu

Kérjük, látogassa meg az oldalt, és segítse a kezdeményezést egy véleménynyilvánítással, vagy ajánlással, esetlegesen egy Facebook megosztássalKöszönjük!
A koszonjuk.hu csapata

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.