Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Tisztelt Partnerünk!


Örömmel tudatjuk, hogy újabb fejlesztés hajtottunk végre, így most már elkészült számláit is befizetheti online, bankkártyával. Ez igaz a webáruházban megrendelt termékeknél amennyiben előreutalásos fizetési módot választott, de meggondolta magát, és könnyítés partnereinknek számlájuk kiegyenlítésében.

Hogy működik?

Kattintson Fizetési pontunkra, adja meg a számla számát és a bruttó összeget, majd Kattintson a Fizetés indítása gombra. Weboldalunk ekkor átirányítja Önt az OTP Simple felületére, ahol biztonságosan végrehajthatja a fizetést. Rendszerünk semmiféle bankkártyaadatot nem kap és nem tárol. Sikeres fizetés esetén az OTP Simple visszairányítja az Alko-Soft weboldalára, ahol visszaigazolást is kap. Ha bármikor ennek nem megfelelő működést tapasztal, esetleg sikeres fizetés után nem jut vissza weboldalunkra, írjon nekünk a support@alkosoft.eu e-mail címre.
Mi van, ha elírom a számlaszámot vagy az összeget?

Nem kell elírásokból fakadó rossz fizetésért aggódnia. Rendszerünk ellenőrzi a számlaszámot és a hozzátartozó összeget, sőt, még azt is, hogy a számla ki van-e már egyenlítve. Így biztosítjuk, hogy Ön kizárólag azt fizesse ki, amit szeretne.


Figyelem, ha a webáruházban utánvétes fizetési módot választott, ne egyenlítse ki bankkártyával a számlát, mert a futár ettől függetlenül kérni fogja Öntől az összeget. Előtte mindenképp keressen minket az info@alkosoft.hu e-mail címen.


Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.