Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Tisztelt Partnerünk!Elégedetlen PDF szoftverével? Vagy csak lejárt a licence és váltana?
Akkor remek hírünk van Önnek, hiszen 2018.07.02-15-ig hihetetlen cross-upgrade akciónk keretén belül válthat ABBYY FineReader 14 Standard, Corporate vagy Enterprise-ra!
Ha még nem ismerné, a FineReader 14 a csúcs minőségű dokumentum-konverzió, a PDF fájl kezelés és szerkesztés valamint a dokumentum összehasonlítás egyedülálló kombinációja. S mindezt egyetlen modern felhasználói felületen belül ötvözi össze. Mindent-az-egyben üzleti megoldást kínál a PDF-ekkel és szkennelt dokumentumokkal végzett napi munkák során.

Szerkeszthető bármilyen PDF, ideértve a szkennelt állományokat is, de előállítható vele PDF több fájlból, a PDF jegyzetelhető és ellátható magyarázattal, kereshetővé tehető és jelszóval védhető, megosztható, valamint űrlapok is kitölthetők vele.

Gyorsan azonosíthatóak a szövegváltozások egy dokumentum különböző változatai között – legyen az akár szkennelt anyag, PDF, Word dokumentum vagy előadás anyaga.

A weboldalunkon található összehasonlító táblázat alapján válassza ki, melyik FineReader a legmegfelelőbb Önnek.
Tovább a teljes leíráshoz és rendeléshez »

Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft
info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.