Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Kedves Követőink, Partnereink!


Elérkezett a december, közeleg a karácsony, biztosan sokan gondolkodnak már a meglepetéseken, ajándékokon. Mi, hitvallásunkhoz híven, a hétköznapok, mindennapok egyszerűbbé, könnyebbé tételét szeretnénk segíteni, így idén egy újdonság kapcsán szeretnénk Önöknek kedveskedni.

Decemberben debütál az eRikkancs, mely elsőként teszi látássérültek számára elérhetővé a nyomtatott sajtó kiadványait, egy különleges fejlesztésnek köszönhetően cikkgyűjteményes, azaz csak szöveges formátumban, vagy akadálymentes képes verzióban, attól függően, hogy a felhasználó melyiket választja.
Néhány szó az eRikkancs használatáról:

A szolgáltatás ingyenesen elérhető asztali számítógépről (Windows), valamint Android telefonra, a Google Play áruházból, regisztrálni az erikkancs.hu oldalon tudnak, néhány egyszerű adat megadását követően. Belépés után a rendszerben szereplő kiadványok közül tudnak válogatni, a kereső mező használatával akár címszavakra keresni, majd a kiválasztott lapot, kiadványok is a szolgáltatáson belül vásárolhatók meg, a rendszerbe, regisztrációt követően feltöltött stex egyenleg erejéig.

Most, az ünnepek közeledtével minden vásárlás után ajándékot adunk: a vásárlás végösszegének megfelelően minden elköltött 100 Ft után 1 stex egységgel meglepjük ügyfeleinket, így már akár egy Debóra beszélő és tapintható asztali óra vásárlásához kapott stex egyenlegből elolvashatnak egy kiadványt az eRikkancs alkalmazásban.

Az eRikkancs bemutatkozását követően a szolgáltatáson belül elérhető kiadványok száma jelentősen bővülni fog, számos különböző témakörben, így mindenki találhat érdeklődésének megfelelő olvasnivalót, akadálymentes formában.

Tovább az eRikkancs - a digitális újságos oldalára »


Néhány népszerű eszköz a termékkínálatunkból:

Debóra beszélő és tapintható asztali óra, ébresztési funkcióval:
https://www.alkosoft.hu/webaruhaz/termek/debora-magyarul-beszelo-es-tapinthato-asztali-oraHunÓra, az első magyarul beszélő karóra:
https://www.alkosoft.hu/webaruhaz/termek/hunora-magyarul-beszelo-karoraMágneses tapintható karóra:
https://www.alkosoft.hu/webaruhaz/termek/magneses-tapinthato-karoraBraille karórák, zsebóra:
https://www.alkosoft.hu/webaruhaz/termekek/segedeszkozok/orak/braille-orakDigitális videónagyítók:
https://www.alkosoft.hu/webaruhaz/termekek/segedeszkozok/optikai-segedeszkozokEVO E10 hangoskönyv olvasó:
https://www.alkosoft.hu/webaruhaz/termek/evo-e10-hangoskonyv-olvaso-magyar-beszeddel
Az akció 2019. december 1-december 31 között érvényes, az ajándék az eRikkancs felületén regisztrált fiókban kerül jóváírásra, így az akcióban való részvétel az eRikkancs szolgáltatásba történő regisztrációhoz kötött!

Bízunk benne, hogy örömüket lelik az eRikkancs szolgáltatásban, és az akcióban!
Kellemes karácsonyi készülődést kívánunk!


Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.