Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Kedves Partnereink, Követőink,


Rendkívüli örömhírt szeretnénk megosztani Önökkel, ami igen sokat jelent számunkra: 2018 év végén már harmadik alkalommal nyerte el cégünk a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést.

A Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést a Salva Vita Alapítvány adja, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Amerikai Kereskedelmi Kamara, és a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület közreműködésével.

A megmozdulás célja, hogy a fogyatékkal élő álláskeresők és a foglalkoztatásukra nyitott és képes munkáltatók a lehető legegyszerűbben egymásra találjanak. Az elismerést csak és kizárólag olyan munkahelyek nyerhetik el, akik vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik a fogyatékos emberek toborzásával, foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat.

Büszkén, és boldogan viseljük a Fogyatékosság-barát Munkahely logóját, és továbbra is igyekszünk a legtöbbet megtenni annak érdekében, hogy méltók legyünk az elismerésre!Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.