Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Tisztelt Partnereink!Megjelent az EVO E10 készülék legújabb szoftver frissítése. Az 1.7 verzió a frissítés menüpont alatt elérhető.

Főbb újdonságok:


- Beállítható, hogy csak rezegjen bekapcsoláskor, vagy rezegjen és hangot is adjon.
- Megváltozott a Podcast lejátszó. Ezentúl ne a menüben keressék a podcast lejátszót. A belső memóriában található egy PodcastReader mappa. Abban lévő PreStore mappába kell az m3u, vagy opml fájlban lévő podcast listát elhelyezni.
- Az Internetes Rádió is megújult. Problémák voltak a nyelvváltáskor az Internetes rádió mappa elérésével. Így egységesen Internet Radio lett minden nyelven a tároló mappája. Kérünk mindenkit, hogy az eszközén lévő Internetes Rádió tartalmát másolja be az Internet Radio mappába. Utána az Internetes Rádió mappát törölheti is. Ne zavarjon meg senkit, hogy a készülék ugyanúgy böngészéskor Internetes Rádiót fog mondani.
- Javították a könyv olvasást. Sokszor gondot okozott az „-„ jelek, vagy gondolatjelek bejelentése. Ezentúl olvasáskor nem olvassa fel az eszköz a felesleges írásjeleket.
- Mindezeken túl számos kisebb hibajavítás történt az eszközben.

Mindenkinek további kellemes olvasást kívánunk, és sok sikert az eszköz használatához.


Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.