Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Kedves Könyvbarátok!Már 2 hét eltelt a HELMA vendéghang podcast első része óta, így ígéretünkhöz híven a hét végén érkezik az újabb rész. A második részben a HELMA hangjával ismerkedhettek meg Pregh Balázzsal. Gondolom sokatoknak már ismert a hangja. A hangján túl az írói munkásságáról is beszélgetek vele.

Hallgassátok pénteken 15 órai kezdettel a Hobby rádióban (hobbyradio.hu), vagy szombat 10 óra után a Vendéghang podcastjében!

További részleteket, illetve hogy hogyan, hol tudod hallgatni, megtalálod weboldalunkon.
Nyereményjéték
**NYEREMÉNYJÁTÉK**

A két hét múlva péntekre és szombatra időzített beszélgetőtársunk földrajzot és természet ismeretet tanít egy iskolában. Kitalálod ki ő?

Ha igen, küldd el a nevét az info@helma.hu címre, és 1000 stex-et kapsz a HELMA virtuális egyenlegedre. Persze előbb regisztrálj, mert csak úgy tudjuk jóváírni! A HELMA weboldalon megtaláljátok ezt az információt.

Játékra FEL! Beküldési határidő 2022. 06. 07 reggel 8 óra. Az e-mailban ne felejtsd el a regisztrációkor használt címedet megadni, hogy jóvá tudjuk írni a helyes megfejtés esetén a nyereményedet!

Mindenkinek jó olvasást és hangoskönyv hallgatást kívánunk.

 

Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
 

eRikkancs logó
Olvassa szövegesen a hetilapokat, magazinokat a mobilján az
eRikkancs - a digitális újságos segítségével


Támogassa Ön is a Kulturtanya közösségi ház létrejöttét!

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.