Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Tisztelt Partnerünk


Bizonyára Ön is egyetért azzal, hogy nagyon sokféle munka (programozás, adminisztráció, rendszerszervező) részben vagy egészben megoldható home office-ban. Ráadásul sok helyen nem csak 1 iroda van, és a telephelyek között akár több tucat, több száz km is lehet. Az egészségügyi vészhelyzetek (mint a 2020-as koronavírus világjárvány) pedig sorra ébreszti rá a cégvezetőket, hogy előre fel kell készülni arra, hogy az oktatásait, prezentációit, konferenciáit online is le tudja bonyolítani.

Ehhez nyújt segítséget cégünk! Ismerje meg az Alko-Soft Nonprofit Bt. által távoktatásra és webinárium megtartására javasolt, könnyen kezelhető szoftvert, a Blizz-t.
A szoftver segítségével az előadó interneten keresztül tud lebonyolítani különböző eladásokat anélkül, hogy a hallgatóknak hosszadalmas regisztrációs procedúrán kellene átesniük. A szoftver használata hallgató szempontból nagyon egyszerű. A lebonyolításhoz az előadónak meg kell ismerkednie alapjaiban a szoftverrel.

Cégünk megismerteti a program használatával, elsajátíthatja annak minden csínját-bínját. Az oktatás 30-60 perc időtartamú. Természetesen ezt is online, hisz nem kell ehhez személyesen találkoznunk.

Tovább a részletekhez és az ajánlatkéréshez »


Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft
info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.