Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Tisztelt Partnereink!


Már nálunk is elérhető az új ABBYY FineReader 15.0!

Röviden a legfontosabb technikai változások, újdonságok:
• új licenc kategória a nonprofit intézmények részére
• új mennyiségi licenc fajta a virtuális környzetben, vagy terminal serveren való használathoz a távoli felhasználó, amely mind a Standard mind a Corporate verzióban is rendelhető
• jelentős fejlesztések történtek a PDF szerkesztés és a dokumentum összehasonlítás funkciókban
• a PDF megnyitás és nézegetés sokat gyorsult
• a PDF táblázatok celláiban is szerkeszthető a szöveg

Az ABBYY FineReader 15.0 bevezető akció keretében a Standard és Corporate ESD verziók most upgrade áron vehetők meg.
Az akció időtartama: 2019 szept. 17-27.

A FineReader 15 a csúcs minőségű dokumentum-konverzió, a PDF fájl kezelés és szerkesztés valamint a dokumentum összehasonlítás egyedülálló kombinációja. S mindezt egyetlen modern felhasználói felületen belül ötvözi össze. Mindent az egyben üzleti megoldást kínál, a PDF-ekkel és szkennelt dokumentumokkal végzett napi munkák során.

Főbb jellemzők PDF és kép átalakítás
Világelső OCR technológia amely arra szolgál hogy a papír alapú dokumentumok, szkennelt állományok és PDF-ek, pontos konverziója megtörténhessen, Word, Excel®, kereshető PDF és egyéb formátumokba.

PDF szerkesztés és jegyzetelés
Szerkeszthető bármilyen PDF, ideértve a szkennelt állományokat is, de előállítható vele PDF több fájlból, a PDF jegyzetelhető és ellátható magyarázattal, kereshetővé tehető és jelszóval védhető, megosztható, valamint űrlapok is kitölthetők vele.

Dokumentum-összehasonlítás
Gyorsan azonosíthatóak a szövegváltozások egy dokumentum különböző változatai között – legyen az akár szkennelt anyag, PDF, Word dokumentum vagy előadás anyaga.

Automatikus átalakítás
Profi dokumentum-konverzió a Hot Folder (figyelt mappa) segítségével, amely időzített és kötegelt módon történik a dokumentumok “figyelt” mappákban való monitorozásával.

Miért frissítsünk?
A FineReader 15 új és továbbfejlesztett tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve a PDF szerkesztő-eszközök széles körét, az új dokumentum összehasonlítási modult és a még finomabban működő szövegfelismerő (OCR) motort. De a PDF megjelenítési sebesség is jelentősen növekedett — az alkalmazás elindításától egészen a dokumentum átalakításáig mindenütt.

Tovább az ABBYY FineReader karakterfelismerő szoftver részletes leírásához, rendeléshez
Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.