Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Tisztelt Partnereink!


Cégünk a hitvallása mellett, melynek célja a látássérültek életének egyszerűbbé, könnyebbé tétele, más területeken is tevékenykedik, így a portfóliónkban számos IT szolgáltatás is szerepel, mely az akadálymentesítésen túl főleg kis és középvállalkozások számára nyújt gyors és magas szakmai színvonalú támogatást rendszerkiépítés, rendszeres rendszerfelügyelet, illetve távszervíz formájában.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk vállalkozások, kisebb szervezetek rendelkezésére:

• Távszervíz
Egy szoftver telepítését követően, felügyelet mellet kollegánk telepíti és ellenőrzi a szoftverek használatba helyezését és beállításait. Gyors segítség, távolról.

• Rendszerkiépítés
Irodai infrastruktúrák, informatikai rendszerek kiépítése, hogy vállalkozása problémamentesen és hatékonyan működhessen.

• Rendszerfelügyelet
A kialakított infrastruktúrák üzemeltetése, karbantartása, annak érdekében, hogy a hibák a lehető leghamarabb javításra kerüljenek.
• Adatmentés
Tárhely szolgáltatás előfizetéssel saját tárhelyén kezelheti adatait, dokumentumait, internet kapcsolat mellett, szinkronizáció segítségével.

• Weboldalkészítés
Böngésző és felbontásfüggetlen weboldalakat kérhet kollegáinktól, melyek ugyanolyan egyszerűen és átláthatóan kezelhetőek az asztali gépeken, mint a mobil eszközökön, akadálymentesen is.

• Tárhely
10 GB tárhely bérelhető, előfizetéses rendszerben, hogy adatait mindig biztonságban tudhassa.

Bővebben a szolgáltatások köréről az alábbi linken olvashat, és ajánlatot is kérhet:
Kisvállalati rendszerkiépítés
Kisvállalati rendszerfelügyelet
Távszerviz - a távoli rendszergazda


Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.