Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Kedves Partnereink, Követőink!


Büszkeséggel tölt el minket, hogy hozzájárulhatunk a Budapesti Atlétikai Klub Vakfoci Szakosztályának működéséhez, sikereihez, valamint, hogy közreműködhetünk abban, hogy minél többekhez eljusson a csapat híre. Ezért boldogan osztjuk meg az alábbi nagyszerű hírt, mely a Budapesti Atlétikai Klub Facebook oldalán jelent meg:

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Duran Duran együttes hozzájárult, hogy a My Own Way című szám legyen a BAK és a nyári Egri Erbstein Torna indulója. Igyekeztünk megköszönni a srácok támogatását, akik ezzel az integrált vakfoci és nagypályás amatőr torna nemes célját is segítik.
Nos, a fotón nem az új BAK igazolások, hanem a Duran Duran tagjai láthatók, a névre szóló BAK mezekkel. Köszönjük Nick, Simon, John és Roger!”

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Duran Duran tagjainak a hozzájárulást, és kívánunk a Vakfoci Szakosztálynak sikeres pályát és meccseket!

BAK Facebook oldala: facebook.com/Budapesti-Atl%C3%A9tikai-Klub-Egyes%C3%BClet-474930452944818/
Vakfoci Facebook oldala: facebook.com/vakfoci/
Alko-Soft Facebook oldal, ahol folyamatosan hírt adunk a szakosztály működéséről: facebook.com/alkosoft.hu/

Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.