Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Kedves Követőink, Partnereink!


2020 június 30-tól az eRikkancs alkalmazásban a Vakok Világa és Szemezgető kiadványokon túl már a Kiskegyed kiadványt is olvashatja. Az elkövetkezendő időszakokban a Kiskegyed Konyhája és Kiskegyed Otthona is olvasható lesz a rendszerben.

Ne maradjon le róla, regisztráljon még ma, és töltse fel virtuális stex egyenlegét.


Néhány szó az eRikkancsról, és a használatáról:

Az eRikkancs - a digitális újságos egy olyan, egyedülálló szolgáltatás, mely elsőként teszi látássérültek számára elérhetővé a nyomtatott sajtó kiadványait. Egy különleges fejlesztésnek köszönhetően cikkgyűjteményes, azaz csak szöveges formátumban, vagy akadálymentes képes verzióban is olvashatja kedvenc kiadványait.

A szolgáltatás ingyenesen elérhető asztali számítógépről (Windows), valamint Android és iPhone telefonra a Google Play és AppStore áruházból. Regisztrálni az erikkancs.hu oldalon tudnak néhány egyszerű adat megadásával. Belépés után a rendszerben szereplő kiadványok közül tudnak válogatni, a kereső mező használatával akár címszavakra keresni. A kiválasztott lap, kiadvány a szolgáltatáson belül vásárolhatók meg a feltöltött stex egyenleg erejéig. Stex vásárlásra lehetősége van készpénzben, online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással. Tovább a részletekhez »


Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.