Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Tisztelt Partnereink!


ABBYY FineReader PDF 15 - Új név, új verzió, 30% engedménnyel

Újdonságok a FineReader PDF 15 szoftverben:
- PDF űrlapszerkesztő modul
- gót betűs és más ó-európai szövegek felismerése
- átdolgozott, új OCR motor

Az akcióban résztvevő szoftverek:
FineReader PDF 15 Standard és a Corporate állomás licenc (upgrade is*) valamint a MAC verzió.
(*A korábban vásárolt FineReader 15.0 verziók ingyenesen frissíthetők a szoftveren belül: Súgó/Frissitések keresése menüből.)

Az akció 2020. június 24. éjfélig tart.

(Az akció nem vonatkozik oktatási (EDU), GOV, konkurens és mennyiségi licencekre !)A FineReader 15 a csúcs minőségű dokumentum-konverzió, a PDF fájl kezelés és szerkesztés valamint a dokumentum összehasonlítás egyedülálló kombinációja. S mindezt egyetlen modern felhasználói felületen belül ötvözi össze. Mindent az egyben üzleti megoldást kínál, a PDF-ekkel és szkennelt dokumentumokkal végzett napi munkák során.

Főbb jellemzők PDF és kép átalakítás
Világelső OCR technológia amely arra szolgál hogy a papír alapú dokumentumok, szkennelt állományok és PDF-ek, pontos konverziója megtörténhessen, Word, Excel®, kereshető PDF és egyéb formátumokba.

PDF szerkesztés és jegyzetelés
Szerkeszthető bármilyen PDF, ideértve a szkennelt állományokat is, de előállítható vele PDF több fájlból, a PDF jegyzetelhető és ellátható magyarázattal, kereshetővé tehető és jelszóval védhető, megosztható, valamint űrlapok is kitölthetők vele.

Dokumentum-összehasonlítás
Gyorsan azonosíthatóak a szövegváltozások egy dokumentum különböző változatai között – legyen az akár szkennelt anyag, PDF, Word dokumentum vagy előadás anyaga.

Automatikus átalakítás
Profi dokumentum-konverzió a Hot Folder (figyelt mappa) segítségével, amely időzített és kötegelt módon történik a dokumentumok “figyelt” mappákban való monitorozásával.

Miért frissítsünk?
A FineReader 15 új és továbbfejlesztett tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve a PDF szerkesztő-eszközök széles körét, az új dokumentum összehasonlítási modult és a még finomabban működő szövegfelismerő (OCR) motort. De a PDF megjelenítési sebesség is jelentősen növekedett — az alkalmazás elindításától egészen a dokumentum átalakításáig mindenütt.


Tovább az ABBYY FineReader karakterfelismerő szoftver részletes leírásához, rendeléshezÜdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.