Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Tisztelt Partnerünk!Aki régóta követ minket már biztosan tudja, hogy rendszeresen jelentkezünk újdonságokkal. Ez a mostani is egy ilyen alkalom. Csapatunk új szolgáltatást indít!
És hogy pontosan mi is ez? Helma néven online könyvkiadónk kezdi meg működését.

A Helma kiadó 2021-ben alakult azzal a célkitűzéssel, hogy elektronikus és hangos formában terjesszen könyveket. A Helma Kiadó az ALko-soft Nonprofit Bt. egy üzletága. Az Alko-soft Nonprofit Bt. már évek óta részt vesz a digitális tartalomszolgáltatásban, és egyéb szolgáltatással segíti a felhasználók mindennapjait. Így nagy tapasztalattal rendelkezik a tartalom terjesztés terén!De miért is minket válassz?

A www.helma.hu különlegessége, hogy a már ismert e-könyv formátumokon túl igyekszik hangoskönyv formátumba is megjeleníteni a Műveket. Sőt lehetőséget kínál az olvasásra, hallgatásra a weboldalba beágyazva. Így bármilyen eszközön képes leszel a Művek olvasására, hallgatására. Lehetőséget nyújt továbbá a weboldal arra is, hogy ha abba szeretnéd hagyni a hallgatást, vagy olvasást, akkor könyvjelző segítségével megjelöld a pozícióját a műben. Így akár egy másik eszközön is folytatni tudod a későbbiekben az olvasást, vagy hallgatást.

Készítsd az egeredet, kedvenc üdítőt, nassolnivalót, fejhallgatót (pokrócot nem mondunk, a nélkül is elég meleg van), hogy egy egyszerű regisztrációt követve máris élvezhesd könyvkínálatunkat a www.helma.hu weboldalon. Kövesd az alkalmazás Facebook oldalát is a facebook.com/HelmaKonyvek/ címen, hogy ne maradj le friss megjelenéseinkről.


Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77

eRikkancs logó
Olvassa szövegesen a hetilapokat, magazinokat a mobilján az
eRikkancs - a digitális újságos segítségével


Támogassa Ön is a Kulturtanya közösségi ház létrejöttét!

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.