Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Kedves Könyvbarátok!Azért, hogy ne keljen 2 hetet várni a soron következő adásra, illetve azért, hogy megismerjétek a szerzők műveit, és ízelítőt kapjatok belőle, az alábbiak szerint módosulnak a HELMA Vendéghang podcast fejezetek. Minden páratlan héten pénteken 10 órai kezdettel a Vendéghang beszélgetős műsorát halljátok. Minden páros héten péntekem 10 órai kezdettel pedig a Vendéghang könyvajánló műsorát. A könyvajánló műsorban egy szerző művéből részletet, vagy folytatólagos teljes novellát, verset, mesét hallhattok, melynek a teljes változatát a helma.hu weboldalon megtaláljátok.
Max 20 perces részekre számíthattok. Hallgassátok a Vendéghang könyvajánló fejezeteit is!

Természetesen péntekenként 15 órai kezdettel a Hobby rádióban is ugyanúgy hallhatóak a műsorok, melyeket vasárnap 20 órai kezdettel ismétlésben is meghallgathattok!

És ügye nem felejtettétek el a NYEREMÉNYJÁTÉKunkat?

A jövőhét péntekre (06.10) és szombatra időzített beszélgetőtársunk földrajzot és természet ismeretet tanít egy iskolában. Kitalálod ki ő?

Ha igen, küldd el a nevét az info@helma.hu címre, és 1000 stex-et kapsz a HELMA virtuális egyenlegedre. Persze előbb regisztrálj, mert csak úgy tudjuk jóváírni! A HELMA weboldalon megtaláljátok ezt az információt.

Játékra FEL! Beküldési határidő 2022. 06. 07 reggel 8 óra. Az e-mailban ne felejtsd el a regisztrációkor használt címedet megadni, hogy jóvá tudjuk írni a helyes megfejtés esetén a nyereményedet!

Mindenkinek jó olvasást és hangoskönyv hallgatást kívánunk.


Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77

eRikkancs logó
Olvassa szövegesen a hetilapokat, magazinokat a mobilján az
eRikkancs - a digitális újságos segítségével


Támogassa Ön is a Kulturtanya közösségi ház létrejöttét!

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.