Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Kedves Partnereink, Követőink!


Egy együttműködésről szeretnénk hírt adni, mely mélyen tükrözi hitvallásunkat, miszerint minden téren támogatni kívánjuk a látássérültek egyenjogúságát. Ebből kifolyólag az Alko-soft két éven át támogatja a BAK Vakfoci szakosztály tevékenységét, munkásságát.

A Budapesti Atlétikai Klub nagy örömmel és büszkeséggel indította el 2018 őszén a BAK Vakfoci szakosztályát, szoros együttműködésben a Látássérültek Szabadidős Sportegyesületével, a LÁSSAl. A szakosztályvezetői posztot Forgách Szabolcs vállalta, aki az első magyarországi vakfoci csapat aktív tagja és a LÁSS elnöke is egyszemélyben.

A BAK Vakfoci szakosztálya – hozzájárulva a hazai utánpótlás neveléshez is – szeretné elősegíteni a magyar bajnokság elindítását, a hazai szövetség és a nemzeti válogatott megalakítását.

Bízunk benne, hogy a szakosztály nagy sikereket ér el, és büszkén gondolunk az együttműködésünkre.

A csapatról az alábbi linken olvashatnak: budapesti-atletikai-klub.hu/#vakfoci
Vakfoci Facebook oldala: facebook.com/vakfoci/
Budapesti Atlétikai Klub Egyesület Facebook oldala: facebook.com/Budapesti-Atl%C3%A9tikai-Klub-Egyes%C3%BClet-474930452944818/

Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.