Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Tisztelt Partnereink!


Újabb mérföldkőhöz érkezett a Daisy lejátszó!

2016 januárjában közös összefogással sikerült a HV-E5 készüléket magyar nyelvre honosítani. Igaz nem a legjobb beszédmotort tudtuk használni, de legalább az eszköz minden funkciója magyar nyelven volt elérhető. Később az eszköz gyártója sikeres tárgyalásokat folytatott a Nuance Vocalizer beszédmotor integrálásával kapcsolatosan. Így lehetőség nyílt volna a HV-E5 beszédmotorjának lecserélésére a már jól ismert Eszter magyar hanggal.
Sajnos (vagy nem is olyan biztos, hogy sajnos) ezt a projektet nem tudtuk kivitelezni. Mindennek célja van. A sikertelenség célja talán az, hogy idén előrukkolt a gyártó cég a HV-E10 (Evo) készülékkel, mely a HV-E5 fejlesztése.

Most újra előttünk a lehetőség, és megpróbálhatjuk közös összefogással elérni, hogy a honosítás megtörténhessen!

HV-E10 Mit tud ez az eszköz?
   • A HV-E5 összes funkcióját tartalmazza.
   • Magyar és Angol Vocalizer beszédmotor.
   • Kontrasztos gombok az eszközön. (fekete alapon fehér gombok, vagy fehér alapon fekete gombok.
   • A hangszóró a billentyűzet alá került, így nem lesz többé torz hangzás.
   • Beépített Wifi kapcsolódási lehetőség. (Nem Internetezés céljából)
   • Podcast lejátszási lehetőség.
   • Internet Rádió lehetőség.
   • Javított funkciók (számológép, óra).
   • Jobb akkumulátor idő.
   • És további számos javítás, modernizálás.
Bizonyára a funkciókon túl mindenkit az ára érdekli! Az Evo ára bruttó 89.900 Ft.

Természetesen, mint már megszokhatták, az összefogást azért is szervezzük, hogy a gyártónál lejjebb tudjuk az árakat tornászni. Hiszen, ha többet rendelünk, olcsóbban kapjuk. Ha elérjük a 30 készüléket, akkor az eszköz Bruttó ára 75.000 Ft lenne. A honosítás megvalósításához is szükséges a 30 db készülék, mert ez alatti darabszám esetén nem vállalja a gyártó a honosítás megkezdését.

Így ismételten összefogásra buzdítunk mindenkit!

Aki szeretne elsőként olcsóbban hozzájutni az eszközhöz, az jelentkezzen az info@alkosoft.hu email címen, vagy a +36(30)499-34-77 telefonszámon.
Jelentkezni május 31-ig lehet.
Utána összesítjük a jelentkezőket, majd mindenkit megkeresünk. A második fázisként az eszköz minimum 50%-vételárát, azaz 37.500 Ft-ot kell előre befizetni.
Ezek után megkezdődik a készülék honosítása. A honosítási folyamat hozzávetőleg 1 hónap. A szállítási idő a honosítás befejezését követően kb. 3 hét. Így az első részlet befizetését követően hozzávetőleg 2 hónap után tudjuk az eszközt átadni. A második részletet kizárólag az eszköz átvételét követően kell megfizetni.
Amennyiben bármi probléma történik a honosítással, beszerzéssel, és a projekt kudarcba fullad, természetesen mindenki részére a befizetett összeget visszatérítjük.
Ez a folyamat volt 2016-ban is a HV-E5 honosításánál is.

Amennyiben kérdése merülne fel, keressen bizalommal az info@alkosoft.hu email címen, vagy a +36(30)499-34-77 telefonszámon!

Fogjunk össze ismét, és mutassuk meg, hogy együtt minden elérhető!
Ezen kívül ne feledje, az Alko-Soft webáruházában már online, bankkártyával is fizethet! A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.