Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Kedves Követőink, Partnereink!


Örömmel osztjuk meg Önökkel a hírt, miszerint a december elején megjelent eRikkancs - a digitális újságos, mostantól IOS rendszeren is elérhető, az Android mellett, így már iPhone készülékén is akadálytalanul használhatja a szolgáltatást.Néhány szó az eRikkancsról, és a használatáról:

Az eRikkancs - a digitális újságos egy olyan, egyedülálló szolgáltatás, mely elsőként teszi látássérültek számára elérhetővé a nyomtatott sajtó kiadványait, egy különleges fejlesztésnek köszönhetően cikkgyűjteményes, azaz csak szöveges formátumban, vagy akadálymentes képes verzióban, attól függően, hogy a felhasználó, igényei alapján, melyiket választja.

A szolgáltatás ingyenesen elérhető asztali számítógépről (Windows), valamint Android és iPhone telefonra, a Google Play és AppStore áruházból, regisztrálni az erikkancs.hu oldalon tudnak, néhány egyszerű adat megadását követően. Belépés után a rendszerben szereplő kiadványok közül tudnak válogatni, a kereső mező használatával akár címszavakra keresni, majd a kiválasztott lapot, kiadványok is a szolgáltatáson belül vásárolhatók meg, a rendszerbe, regisztrációt követően feltöltött stex egyenleg erejéig.

Az eRikkancs bemutatkozását követően a szolgáltatáson belül elérhető kiadványok száma jelentősen bővülni fog, számos különböző témakörben, így mindenki találhat érdeklődésének megfelelő olvasnivalót, akadálymentes formában.Karácsony közeledtével, 2019. december 1-december 31 között*, minden vásárlás után ajándékot adunk: a webshopban történt vásárlás végösszegének megfelelően minden elköltött 100 Ft után 1 stex egységgel meglepjük ügyfeleinket, így már akár egy Debóra beszélő és tapintható asztali óra vásárlásához kapott stex egyenlegből elolvashatnak egy kiadványt az eRikkancs alkalmazásban.

Az eRikkancs weboldala
Applikáció letöltése iOS-ra
Súgó az iOS alkalmazáshoz

*Az akció 2019. december 1-december 31 között érvényes, az ajándék az eRikkancs felületén regisztrált fiókban kerül jóváírásra, így az akcióban való részvétel az eRikkancs szolgáltatásba történő regisztrációhoz kötött!

Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.