Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Kedves Partnereink!


Az évek óta nagysikerű Handy Tech gyártó új név alatt forgalmazza tovább jól ismert termékeit. A Help Tech aktív érintésvezérelt eszközeinek köre bővült, és az árai is módosultak (általában lefele). Tehát mostantól több féle, több méretű braille sor található meg kínálatunkban, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.
A Help Tech Elektronik GmbH az Ön specialistája látássérült emberek számára kifejlesztett technológiák területén. Küldetésünk, hogy olyan innovatív technológiákat alkossunk, melyek segítenek javítani a vak és látássérült emberek életminőségét. A Help Tech által fejlesztett, gyártott és az Alko-soft Nonprofit Bt által forgalmazott termékek új távlatokat nyitnak a vak és látássérült emberek számára. Fő termékeink olyan Braille-készülékek, melyek a képernyőn megjelenő információt tapintható Braille írássá alakítják. Ezekkel az úgynevezett Braille-kijelzőkkel és komplett Braille-rendszerekkel vásárlóink hozzáférhetnek a számítógépek világához. Kínálunk még kisméretű, hordozható komplex jegyzetelő készülékeket és egyedi munkahelyi környezet kialakításához szükséges eszközöket is.

A méltán elismert Help Tech Braille sorokat, jegyzetelőgépeket az ALKO-SOFT Nonprofit Bt. kezdte meg forgalmazni 2011-ben (akkor még Handy Tech néven). Az Cégünk 2011-ben a Német Help Tech GmbH termékek hivatalos, és kizárólagos magyarországi forgalmazójává vált.

Tekintse meg a megújult kínálatunkat


Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77
Partneroldalunk:

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.