Web verzióhoz kattintson ide
Alko-soft weboldal

Kedves Követőink, Partnereink!


Új kiadvánnyal bővűlt az eRikkancs rendszere.
Mostantól a Kiskegyed konyhája havilap is megvásárolható!

Ugrás a 2020.júliusi lapszámhoz »

A kiadvány bemutatása
Kiskegyed Konyhája – Igazi társ a főzésben!
Az olvasók legkedveltebb gasztronómiai magazinja, hiszen mindig az adott évszaknak és szezonnak megfelelő receptekkel jelentkezik. A lap szerkesztői kipróbálják az újdonságokat, és praktikus tanácsokat is adnak olvasóinak! 80-100 receptet mutatunk be lapszámonként, menüajánlatot, minden étkezési helyzetre, legyen szó a családról, vendégvárásról vagy romantikus vacsoráról. Megismerheti a legújabb technikai eszközöket, dekorációs ötleteket meríthet, illetve gyűjtheti a recepteket a receptgyűjtő segítségével. Szezonális tippeket adunk az étkezés, a szépítés, a diéták területén belül, betekintést nyújt a lap a nemzetközi konyhák világába. Receptek az előételektől a desszertekig, kuktáknak és mesterszakácsoknak egyaránt!

Az aktuális szám tartalmából
Kerti parti: Főszerepben a grill. Egészséges ebéd, vacsora: Szuper könnyű nyári saláták. Remek változatok: Imádjuk a pizzát! Dobjunk össze egy jó sütit: Egyszerűen, gyorsan, Isteni gyümölcsökkel, váratlan helyzetekre.


Regisztráljon, vásárolja meg a hetente megjelenő Kiskegyed hetilapot is! Az új szám 2020. július 07 napján elérhető az eRikkancs rendszerben.

Hamarosan új lapok is kerülnek a virtuális polcainkra!
Tegye kedvencé az önnek tetsző kiadványokat, hogy mindig elsőként értesüljön az új lapszámokról

Üdvözlettel:
Dvariecki Bálint
Alko-Soft

info@alkosoft.hu Alko-soft weboldal Facebook oldalunk Youtube csatornánk Cseteljen velünk Skype-on keresztül +36(30)499-34-77

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Alko-Soft Nonprofit Bt. hírlevelére.
Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!

A hírlevelet az Anemone.hu marketing rendszeren keresztül küldtük ki.